Widgetek, játékok, applikációk

2012. júl. 27.

Legújabb játék és widget fejlesztéseink:

Danubius Hotel Gellért - Gellért Mix facebook játék applikáció: A facebook rajongók, akik az applikációban regisztráltak egy fotó feltöltésével 2 Gellért Mix belépőt nyerhettek, amely fürdőhasználatot és háromfogásos ebédet tartalmazott!

A TITOK NYOMÁBAN - Facebook játék: résztvevők a Youtube-ra feltöltött 4 epizódos kisfilmhez kapcsolódó kérdésekre válaszolhatnak. A résztvevők között egy Danubius wellness hétvégét nyerhettek.

Mystery shoppert keresünk játék: A Danubius Health Spa Resort Sárvár és Büki szállodáinak közös játéka, amelyben Mystery Shopper, azaz tesztvendéget keres a két szálloda. Látogatók a Facebookon regisztrálhatnak tesztvendégnek, majd a nyertes egy 4 éjszakás üdülést nyerhet.

Irány Pécs kártya kvízjáték: Hotel Palatinus és Pátria szervezésében egy Facebook kvíz applikációban regisztrálhattak  a játékosok. A kérdések helyes megválaszolása után sorsoláson vettek részt és 3 db 2 fő részére szóló 1 éjszakás utalványt nyerhettek Irány Pécs! Kártyával.

Kupon kampány: Danubius Health Spa Resort Sárvárnak készült kvízjáték, amely során a helyes válaszadók egyedi sorozatszámmal ellátott névreszóló kedvezménykupont tölthettek le.

 

 

Hírek, aktualitások

Tiszaparti fürdő reszponzív

A jelenlegi oldalt alakítottuk át reszponzív megoldásra, megtartva az eddigi ...

Gellért webshop

Elindult a Danubius Hotel Gellért programjaihoz kapcsolódó jegyértékesítő webshop. A ...

Pin It
email