Rólunk mondták

„2009. áprilisában indítottuk útjára új nemzetközi többnyelvű weboldalunkat. A weblap elvárásainknak megfelelően készült. A Horizont Informatika Kft csapata gyors, pontos és együttműködő. Rugalmasságuk és innovatív ötleteik segítik fejlesztéseinket.”

Miskovics Adrienn, adrienn.miskovics@danubiushotels.com
Danubius Zrt, www.danubiushotels.com


„Több negatív tapasztalat után, végre egy olyan cég, amely maximálisan megfelel az elvárásoknak. Rugalmas, kreatív, tele ötletekkel, naprakész szakmai ismerettel, és határidőre tejesít.”

Svirzsovics Éva, eva.svirzsovics@danubiushotels.com
Danubius Zrt, www.danubiushotels.com


„A Horizont - cost saving jegyében - a megrendelőkkel készítteti el a reklámszövegeit (rólunk mondták szöveget). Egyáltalán nem bánom, mert az esetek nagy részében én dolgoztatom őket. A feladatokat – amelyek mindig sürgősek – gyorsan, pontosan teljesítik. Ráadásul még jó fejek is, úgyhogy jó velük dolgozni. Horizont, mert megérdemlem!”

Henyecz Krisztina, henyeczk@aqua-world.hu
Aquaworld Zrt., www.ramadaresortbudapest.hu, www.aqua-world.hu


„A Horizont immár 1 éve gondoskodik a Danubius Premier Fitness honlap folyamatos működéséről. Jelenleg arculatváltás és kisebb-nagyobb fejlesztések előtt állunk, ami komoly kihívással járó feladat, de a Horizont munkatársainak kiemelkedő szakmai hozzáértésében és egyedülálló rugalmasságában bízva tudom, hogy sikeres együttműködésnek állunk elébe.
Fontos megemlítenem, hogy a Horizont azon egészségtudatos informatikai csapat, aki dolgozói fizikai állapotáról is gondoskodik és teszi mindezt a Danubius Hotel Arena – Premier Fitness klubjában.”

Fenes Éva, eva.fenes@danubiushotels.com
Danubius Premier Fittness, www.premierfitness.hu

„Egy megkezdett fejlesztést vettek át félúton, amiből közösen kihoztuk az optimális megoldást. A weboldal poziícionálásban segítettek sokat a tanácsaikkal és ötleteikkel. Amint az oldal továbbfejlesztésére jut időnk biztos őket fogjuk választani.”

Budapest Transfer csapata, info@budapesttransfer.com
Budapest Transfer.com, www.budapesttransfer.com

„A mi egészség Központunkban, fontos a pozitív kisugárzás, a harmónia, és az emberközpontúság. A Hoizontos fiúk, amellett, hogy rendkívül gyorsan és precízen dolgoznak, rendkívül jó marketing ötleteikkel is tudták segíteni azt a célt, amelyet a Teleszel Központ kitűzött maga elé. Az általuk készített honlapunk végre tükrözi azt a szemléletet, amit mi képviselünk. Ez a csapat tud alkalmazkodni a családias hangulatú kéréseinkhez, megérti azokat, és megoldja őket.”

Csomó Kata, info@teleszel.hu
Teleszel Központ, www.teleszel.hu

Hírek, aktualitások

Tiszaparti fürdő reszponzív

A jelenlegi oldalt alakítottuk át reszponzív megoldásra, megtartva az eddigi ...

Gellért webshop

Elindult a Danubius Hotel Gellért programjaihoz kapcsolódó jegyértékesítő webshop. A ...

Pin It
email