Rólunk

A Horizont Informatika Kft. 2004-ben alakult, azzal a céllal, hogy a Debrecenben és környékén az Internet fejlődésével szükségessé váló weblapok fejlesztésében segítséget nyújtson a régióban működő cégeknek és magánszemélyeknek.

A működésünk során mind cégünk által kínált szolgáltatások, megoldások, mind pedig partnerkörünk is jelentősen bővült. A debreceni régió helyett immár országosan, sőt országhatárokon túl is széles partnerkörrel rendelkezünk.

Cégünk egy marketing tanácsadó és webfejlesztő cég, amely marketing és üzletfejlesztési tanácsokkal segíti partnereit. Tevékenységünk során olyan eszközök fejlesztésén dolgozunk, amelyek hatékonyan segítik partnereinket a céljaik elérésben.

Cégünk mottója, hogy „Online fejlesztések esetén minden megoldható”, azaz online fejlesztések során nincs olyan igény, ami kivitelezhetetlen, csak legfeljebb idő- és költség igényes. Partneri kapcsolatainkban törekszünk proaktív és alkotó szerepet betölteni, hogy az általunk képviselt igényes, minőségi munka az eredményekben is megmutatkozzon.

A cég fő tevékenysége weblapok és weblapokhoz kapcsolódó rendszerek fejlesztése, amely mellett egyéb informatikai rendszerek kialakításával, online marketing tanácsadással, arculati- és reklám anyagok tervezésével is foglalkozunk.

Weblapok fejlesztése során – természetesen a Megbízó igényei szerint – olyan weboldalak létrehozására törekszünk, amelyek megfelelnek az Internet és a felhasználók által támasztott alapvető követelményeknek, és hatékonyan segítik partnereinket céljaik elérésben.

Cégünk 2005 közepén turisztikai szakmai irányultságú munkatársainak köszönhetően részben a turizmus piacra specializálódott. Ennek keretében cégünk a turisztikai szakma részére ideális weboldal megoldásokat kínál. Weboldalakon túlmenően cégünk folyamatosan turisztikai online rendszerek fejlesztésén is dolgozik. Munkatársaink több jelentős turisztikai témájú weboldal fejlesztését végezték, azok programozási, design és marketing feladatit is ellátva.

Cégünk immár 3,5 éve foglakozik keresőmarketing tevékenységgel is. Az újonnan kialakított weblapjaink megfelelnek a keresőoptimalizálás aktuális nemzetközi követelményeinek. A weblapok elkészítését követően partnereink részére online marketing tanácsadási tevékenységet is végezünk, amely elsősorban a keresőoptimalizálás külső (offsite) elmeinek fejlesztésére és az online hirdetési kampányok tervezésére terjed ki.

Cégünk erősségei:

  • Szakképzett, tapasztalt fejlesztői és marketing háttér
  • Kreatív grafikai csapat
  • Jó kommunikáció, hatékony projektvezetés
  • Biztos anyagi háttér
  • Mindig elérhető kapcsolattartók
  • Gyors reakció- és válaszadási idő

Csapatunk megtekintéséhez kattintson ide...


Hírek, aktualitások

Tiszaparti fürdő reszponzív

A jelenlegi oldalt alakítottuk át reszponzív megoldásra, megtartva az eddigi ...

Gellért webshop

Elindult a Danubius Hotel Gellért programjaihoz kapcsolódó jegyértékesítő webshop. A ...

Pin It
email