Rólunk

Cégünk számokban

Elégedett ügyfél

Elkészített weboldal

Analitika mérési projekt

Karbantartott szerver

Csapatunk

Szakképzett csapatunk a fejlesztéseinkhez kapcsolódó minden területen magas szintű tudással segíti partnereinket.

Sándor

Sándor

ügyvezető, programozó

Máté

Máté

ügyvezető, programozó, deisgner

Péter

Péter

projektvezető

Pityu

Pityu

programozó

Peti

Peti

programozó

Zoli

Zoli

programozó

Karcsi

Karcsi

rendszergazda

Judit

Judit

projektvezető, adminisztrátor

Rólunk mondták

Több negatív tapasztalat után, végre egy olyan cég, amely maximálisan megfelel az elvárásoknak. Rugalmas, kreatív, tele ötletekkel, naprakész szakmai ismerettel, és határidőre tejesít.

Budai Nikoletta

Danubius Hotels

A Horizont – cost saving jegyében – a megrendelőkkel készítteti el a reklámszövegeit (rólunk mondták szöveget). Egyáltalán nem bánom, mert az esetek nagy részében én dolgoztatom őket. A feladatokat – amelyek mindig sürgősek – gyorsan, pontosan teljesítik. Ráadásul még jó fejek is, úgyhogy jó velük dolgozni. Horizont, mert megérdemlem!

Henyecz Krisztina

Aquaworld

A Horizont csapattal már évek óta több projekten dolgoztam együtt. Csak ajánlani tudom őket. A mottójuk az, hogy „Mindent megoldunk”, és bár volt az évek során pár kihívásokkal teli feladat, ők tényleg mindent megoldottak. Mindent is 🙂

Svirzsovics Éva

HotelHood

2009. áprilisában indítottuk útjára új nemzetközi többnyelvű weboldalunkat. A weblap elvárásainknak megfelelően készült. A Horizont Informatika Kft csapata gyors, pontos és együttműködő. Rugalmasságuk és innovatív ötleteik segítik fejlesztéseinket.

Miskovics Adrienn

Danubius Hotels